شانزالیزه

سرگرمی

شانزالیزه

سرگرمی

دسترسی طناب چیست؟

دسترسی طناب چیست؟

دسترسی طناب یکی از کارهای به ظاهر پر خطر و البته کاربردی برای انجام کار های ساختمانی می باشد و می توان گفت برای کارفرما ها بسیار مفید و به صرفه است. این کار امن است و برای کار در ارتفاع به کار گرفته می شود. با استفاده از دسترسی طناب شما می توانید با ایمنی کامل و سرعت بالا به مکان های دشوار بروید و کار خود را به صورت درست انجام دهید.

دسترسی طناب چیست؟

از ویژگی های دسترسی طناب در ساختمان

دسترسی طناب ( راپل کاری ) در کار های ساختمانی مانند نماشویی ساختمان و پیچ رولپلاک نما ساختمان استفاده می شود؛ مزیت و برتری که این کار نسبت به داربست یا بالابر دارد، سرعت بیشتر، دقت بیشتر، امنیت بالاتر و کیفیت بهتر آن می باشد که می توان گفت امروزه انتخاب همه کارفرما ها در کار های ساختمانی سیستم دسترسی طناب می باشد و بعد از این سراغ بقیه روش هایی مانند داربست و ... می باشد.

دسترسی طناب ( راپل کاری ) در گذشته فقط برای ورزش هایی مثل کوهنوردی و صخره نوردی استفاده می شد اما با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی کارفرما های مختلف در سراسر جهان متوجه شدند که می توانند از سیستم دسترسی طناب در نماشویی ، پیچ رولپلاک سنگ نما ، مقاوم سازی سنگ نما و آب بندی نمای ساختمان می توانند استفاده کنند و بسیار هم نسبت به روش های دیگر برای آن ها از هر نظر به صرفه تر خواهد بود.

از ویژگی های خوب دسترسی با طناب نسبت به بقیه روش ها استفاده نکردن از ابزار آلات گران قیمت و سنگین و همینطور آسیب نرساندن به نما می باشد؛ اما مهمتر از همه این ها می تواند دسترسی به نقاط سخت و دشوار در ساختمان باشد که به راحتی با طناب راپل کاری قابل دسترسی و انجام کار است و همچنین هیچ گونه مزاحمتی برای عابرین در بر نخواهد داشت.

یکی دیگر از ویژگی های مهم و کاربردی دسترسی طناب یا همان راپل کاری نیاز نداشتن به فضای زیاد است؛ به عبارتی ساده تر شما برای دسترسی طناب نیاز به فضای زیادی ندارید و به راحتی در فضای کوچک هم می توانید از راپل کاری بهره ببرید. لازم به ذکر است که داربست برای انجام کار نیاز به فضای زیاد دارد و ممکن است باعث ایجاد اختلال در عبور و مرور مردم شود.

منهول فاضلابی چیست؟

منهول فاضلابی چیست؟

منهول فاضلاب همان منهول هایی است که در خطوط انتقال فاضلاب و پکیج های تصفیه فاضلاب نصب شده و برای دسترسی و زهکشی خطوط فاضلاب استفاده می شود. منهول فاضلاب اکنون از مواد پلی اتیلن ساخته شده می شود اما جنس های مختلف دیگری نیز برای ساخت منهول فاضلاب استفاده می شود که در ادامه به آنها پرداخته می شود.

 در حال حاضر هنوز هم از منهول فاضلاب بتنی و آجری نیز استفاده می شود اما این نوع منهول فاضلاب محبوبیت خود را در دنیای امروز و با رشد فناوری های جدید تولید منهول فاضلاب از دست داده اند و پیمانکاران و مجریان طرح های انتقال فاضلاب به استفاده بیشتر از منهول های پلی اتیلن روی آورده اند.

منهول فاضلابی پلی اتیلن

در شبکه انتقال فاضلاب برای اتصال چندین خط لوله فاضلاب و برای ایجاد مسیر‌های مختلف در زیرساخت فاضلابی و در سیستم مخابراتی برای دسترسی به مسیرهای کابل زیرسطحی از منهول پلی اتیلن استفاده می شود. منهول های پلی اتیلن تولید شده در دو نوع سنتی و پیش ساخته، هر کدام مزیت خاص خود را دارند.

برای بکارگیری هر یک از این  منهول ها می توانید از تیم کارشناسی شرکت اوژن مشاوره دریافت کنید. شرکت اوژن طراحی، تولید کننده و تامین کننده انواع منهول، منهول پلی اتیلنی، منهول بتنی پیش ساخته بوده و پیاده سازی و راه اندازی آن را با کیفیت بالا انجام می دهد. تا به امروز پیاده سازی منهول پلی اتیلن در شرکت های گاز و نفتی، پتروشیمی، نیروگاه ها و خطوط انتقال صورت گرفته است.

 

سایت: http://ozhen.co/

تماس : ۹۱۳۰۰۲۰۴ - ۰۲۱

ایمیل: info@ozhen.co

انواع و اقسام اکسیژن ساز ها را بشناسید

انواع و اقسام اکسیژن ساز ها را بشناسید

اکسیژن که یکی از گاز های موجود در هوا می باشد، برای تنفس و زنده ماندن انسان ها ضروری بوده و افرادی که دچار مکشلات تنفسی هستند، نمی توانند این اکسیژن را از هوای اطراف خود جذب کرده و وارد ریه های خود نمایند. بنابراین این افراد نیازمند اکسیژن درمانی و یا مصرف اکسیژن مکمل هستند تا بتوانند میزان مناسبی از اکسیژن را دریافت کرده و بتوانند خواب راحت تری داشته باشند و در نتیجه زندگی با کیفیت تری را تجربه نمایند.

استفاده از اکسیژن ساز ها می تواند تا 15 برابر مقدار اکسیژن موجود در هوای نرمال را به بیماران برساند و اکسیژن مازاد توسط ریه ها وارد خون شده و به سلول ها و قسمت های مختلف بدن می رسند. اثرات و نتایج اکسیژن اضافی در قسمت های مختلف بدن متفاوت بوده و در برخی قسمت ها موجب تسریع بازسازی بافت ها و در مواردی نیز حتی ممکن است منجر به نجات جان بیمار شود.

انواع اکسیژن ساز ها

اکسیژن ساز ها در انواع ثابت و پرتابل وجود دارند که تفاوت آن ها تنها در قابلیت حمل آن ها می باشد. در واقع اکسیژن ساز های پرتابل قابلیت حمل و جا به جایی را دارند و انواع ثابت آن ها این ویژگی را ندارند، در غیر این صورت به لحاظ نوع کار و فعالیت و نیز تامین اکسیژن برای بیماران با یکدیگر تفاوتی ندارند.

اکسیژن ساز های خانگی معمولا ثابت هستند و به صورت پالسی و یا به طور مداوم اکسیژن تولید می نمایند اما اکسیژن ساز های پرتابل معمولا اکسیژن را تنها به صورت پالسی تامین می کنند و قابلیت حمل و جا به جایی را نیز دارا می باشند.

نحوه کار اکسیژن ساز ها

در هوای محیط اطراف ما حدودا 21 درصد اکسیژن و 78 درصد نیتروژن وجود دارد که اکسیژن ساز ها وظیفه ی تغلیظ اکسیژن را دارند. اگر چه در ظاهر تنظیمات یک اکسیژن ساز شاید کمی دشوار به نظر برسد اما نحوه ی کار آن ها یکی بوده و در واقع بسیار آسان است.

دستگاه های اکسیژن ساز ابتدا هوای اتاق را می گیرند، نیتروژن موجود در آن را حذف می کنند و در نهایت اکسیژن را با خلوص 95 درصد توسط ماسک یا نازل به مصرف کننده منتقل می نمایند.

چه زمانی باید از اکسیژن ساز استفاده نمود؟

اکسیژن ساز ها معمولا هنگامی که توسط پزشک برای بیماران تجویز شده باشند ، مورد مصرف قرار می گیرند. پزشک ممکن است براساس نوع بیماری و درمان مورد نیاز از 1 ساعت تا 24 ساعت مصرف روزانه اکسیژن ساز را برای بیمار تجویز نماید که با واحد لیتر در دقیقه در نسخه نوشته می شود.

معمولا از جمله افرادی که به علت مشکلات ریه نمی توانند به شکل طبیعی اکسیژن موجود در هوا را دریافت کنند، می توان افراد با بیماری های زیر را نام برد:

·         مشکلات مزمن انسداد ریه یا  بیماری  COPD

·         بیماری آسم

·         بیماری نارسایی قلبی

·         بیماری ذات الریه

·         آسیب یا زخم در دستگاه تنفسی بدن

·         مشکلات غدد

·         افراد با مشکل کوچک بودن ریه مادر زادی (نوزادان نارس)

·         آپنه ی خواب

·         نارسایی ریه یا آمفیزم

خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی یا ثابت برای بیمارانی که نیازمند مصرف اکسیژن به صورت نامحدود هستند، بسیار مقرون به صرفه و البته مورد نیاز می باشد.

مزایای دستگاه اکسیژن ساز

استفاده از دستگاه های اکسیژن ساز مزایای زیادی را برای بیماران دارد که از جمله آن ها می توان موارد زیر را ذکر نمود:

·         تامین اکسیژن به شکل مداوم

·         تامین اکسیژن بهداشتی و بدون بو به کمک روش فیلترینگ ضد باکتری

·         تامین اکسیژن مرطوب و خشک

·         اطمینان خاطر بیمار از وجود اکسیژن همیشگی

·         عدم خطرات احتمالی انفجار در کپسول اکسیژن ساز

در هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز چه پارامتر هایی را در نظر بگیریم؟

در هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز توجه کنید که بایستی فاکتور هایی را در نظر بگیرید تا بهترین اکسیژن ساز را بسته به نوع کاربری و نیاز خود خریداری کرده و استفاده نمایید.

بنابراین از جمله فاکتور هایی که در هنگام خرید اکسیژن ساز باید به آن توجه کنید عبارتند از:

·         میزان ظرفیت تولید اکسیژن

·         اندازه ی دستگاه

·         عمر باتری دستگاه

·         قیمت اکسیژن ساز

لوازم جانبی دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز نیز مانند سایر تجهیزات پزشکی، علاوه بر قطعات اصلی یکسری قطعات و لوازم جانبی را نیز دارا می باشد که قابلیت تعویض دارند.

لوازم جانبی دستگاه اکسیژن ساز عبارتند از:

·         فیلتر

·         مرطوب ساز

·         لوله‌ی اکسیژن

·         نازل کانولا

·         ماسک صورت

تجهیزات پزشکی سدان

فروشگاه تجهیزات پزشکی سدان با دارا بودن برند های مختلف دستگاه های اکسیژن ساز می تواند مشاور خوبی برای خرید شما باشد. شما می توانید با مشاورین این فروشگاه که 15 سال سابقه در حوزه تجهیزات پزشکی را دارند، در خصوص دستگاه اکسیژن ساز مورد نظر خود صحبت کرده و از نظرات ایشان استفاده نمایید.

همچنین شما می توانید به راحتی دستگاه اکسیژن ساز مورد نیاز خود را از میان انبوه برند های مختلف موجود در بازار به کمک کارشناسان ما انتخاب کرده و به راحتی و تنها با چند کلیک به صورت اینترنتی خرید نمایید. همچنین شما می توانید ویژگی های محصول مورد نظر خود را داخل این سامانه به صورت دقیق و جزئی بررسی کرده و سپس در صورت تمایل اقدام به خرید نمایید.